ID: 8759
Teamleider productiekeuken
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Bedrijfsomschrijving
De opdrachtgever is een partycateringbedrijf dat vanuit haar vestiging in Alblasserdam werkzaam is in heel Nederland. Als landelijke cateraar organiseren ze evenementen van klein tot groot en bij het bedrijfsleven en voor particulieren.
Functieomschrijving
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een teamleider die de broodproductie in goede banen gaat leiden en zelf ook een steentje bijdraagt aan het operationele proces . Als teamleider moet je ervoor zorgdragen dat de geplande hoeveelheden worden gerealiseerd binnen de gestelde normen ten aanzien van kwaliteit, kwantiteit en tijd. Tevens denk je ook mee over het doorontwikkelen van concepten, schrijf je recepturen en implementeer je deze en fotografeer je de gerechten voor promotionele activiteiten.Werkzaamheden het voorbereiden van de werkzaamheden; aansturen van het productieteam op de werkvloer; het bereiden van de producten; bewaken van de kwaliteit van de producten; (toezien op) het naleven van de richtlijnen voor veiligheid en HACCP; behouden van overzicht en bewaken van de planning; meedenken over recepturen en doorontwikkelen van concepten; bewaken van de kosten.Je werkt voornamelijk in de avondproductie van 18:00 uur tot +/- 02:00 uur (zondag tot en met donderdag). De eindtijd is geheel afhankelijk van de hoeveelheid werk.
Functie-eisen
Als teamleider moet je beschikken over zeer goede communicatieve vaardigheden & goed kunnen plannen en organiseren. Je bent een natuurlijke leider en goed in het motiveren van de medewerkers. Met je flexibele instelling en stressbestendigheid kan je snel schakelen en werken onder druk. Je weet je enthousiasme en passie voor het verwerken van culinair over te brengen op het team. Kostenbewust werken en HACCP heb je hoog in het vaandel staan. Tenslotte beschik je over aantoonbare productie ervaring in de foodservice.
Arbeidsvoorwaarden
We bieden werk in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. In deze uitdagende functie maak je onderdeel uit van het keukenteam en heb je nauw contact met de chef-kok en keukenmanager. Er is veel ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Bij deze functie bieden we uiteraard een marktconform salaris en het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband.
De opdrachtgever is een partycateringbedrijf dat vanuit haar vestiging in Alblasserdam werkzaam is in heel Nederland. Als landelijke cateraar organiseren ze evenementen van klein tot groot en bij het bedrijfsleven en voor particulieren.
Functieomschrijving
Voor een opdrachtgever zijn we op zoek naar een teamleider die de broodproductie in goede banen gaat leiden en zelf ook een steentje bijdraagt aan het operationele proces . Als teamleider moet je ervoor zorgdragen dat de geplande hoeveelheden worden gerealiseerd binnen de gestelde normen ten aanzien van kwaliteit, kwantiteit en tijd. Tevens denk je ook mee over het doorontwikkelen van concepten, schrijf je recepturen en implementeer je deze en fotografeer je de gerechten voor promotionele activiteiten.Werkzaamheden het voorbereiden van de werkzaamheden; aansturen van het productieteam op de werkvloer; het bereiden van de producten; bewaken van de kwaliteit van de producten; (toezien op) het naleven van de richtlijnen voor veiligheid en HACCP; behouden van overzicht en bewaken van de planning; meedenken over recepturen en doorontwikkelen van concepten; bewaken van de kosten.Je werkt voornamelijk in de avondproductie van 18:00 uur tot +/- 02:00 uur (zondag tot en met donderdag). De eindtijd is geheel afhankelijk van de hoeveelheid werk.
Functie-eisen
Als teamleider moet je beschikken over zeer goede communicatieve vaardigheden & goed kunnen plannen en organiseren. Je bent een natuurlijke leider en goed in het motiveren van de medewerkers. Met je flexibele instelling en stressbestendigheid kan je snel schakelen en werken onder druk. Je weet je enthousiasme en passie voor het verwerken van culinair over te brengen op het team. Kostenbewust werken en HACCP heb je hoog in het vaandel staan. Tenslotte beschik je over aantoonbare productie ervaring in de foodservice.
Arbeidsvoorwaarden
We bieden werk in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. In deze uitdagende functie maak je onderdeel uit van het keukenteam en heb je nauw contact met de chef-kok en keukenmanager. Er is veel ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Bij deze functie bieden we uiteraard een marktconform salaris en het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband.