ID: 5289
Supervisor Ozzo Lounge Bar
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden
Eind zomer 2015 hebben wij de deuren van een compleet nieuw congrescentrum geopend met 16 multifunctionele vergaderzalen, een nieuw à la carte restaurant en een ruim opgezet Live Cooking buffetrestaurant. Tevens zijn er 80 luxe hotelkamers bijgebouwd waardoor we nu over 154 kamers en suites beschikken! De hippe OZZO Sushi & Lounge, een wellness & sauna en Jack's Casino maken onze faciliteiten compleet.
Ons nieuwe restaurant Nest is met zijn prettige ambiance het kloppend hart van het hotel. Het restaurant is sfeervol & trendy ingericht. Dagelijks serveren wij hier voor onze (hotel)gasten bijvoorbeeld een uitgebreid ontbijtbuffet. Je ontdekt hier de heerlijkste biologische streekproducten.
Bij ons werk je in een open, spontane sfeer en krijg je de gelegenheid om jezelf te ontplooien. Samen doen we er alles aan om onze gasten de hoogst mogelijke service te bieden. Op onze website kun je meer informatie over onze ambities terugvinden.
Om alvast de sfeer te proeven van ons nieuwe restaurant Nest, verwijzen we je graag door naar ons 'Promotiefilmpje'.
Functiebeschrijving
Algemene informatie
Jouw geweldige vak uitoefenen bij de grootste horeca familie? Dat kan!
Solliciteer nu op deze vacature van Supervisor Ozzo Sushi & Lounge!
Eind zomer 2015 hebben wij de deuren van een compleet nieuw congrescentrum geopend met 16 multifunctionele vergaderzalen, een nieuw à la carte restaurant en een ruim opgezet Live Cooking buffetrestaurant.
Wij serveren onze (hotel)gasten ook Japanse gerechten die 'live' door onze chefs worden bereid in de moderne OZZO Sushi & Lounge. Denk hierbij aan sushi-rolls tot exclusieve warme gerechten als gegratineerde kreeft of gemarineerde eendenborst. Naast onze sushi specialiteit hebben wij een uitgebreide wijn- en sakekaart. Daarnaast zijn onze Club OZZO avonden inmiddels een begrip in de regio. Deze avonden vinden 4 keer per jaar plaats (www.clubozzo.nl)..
Bij ons werk je in een open, spontane sfeer en krijg je de gelegenheid om jezelf te ontplooien. Samen doen we er alles aan om onze gasten de hoogst mogelijke service te bieden. Op onze website kun je meer informatie over onze ambities terugvinden. Om alvast de sfeer te proeven van ons nieuwe restaurant Nest, verwijzen we je graag door naar ons 'Promotiefilmpje'.
Functie-eisen
Enthousiaste Supervisor Ozzo Sushi & Lounge
Taken en verantwoordelijkheden:
Profiel
In je handbagage (en dus altijd binnen handbereik) is er jouw stevige portie gastvrijheid, respect en drive. Met onze gasten communiceer je net zo makkelijk in het Duits en Engels als in het Nederlands.
Wat bieden wij jou:
Eerlijk is eerlijk, werken bij Van der Valk betekent hard werken. Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt je harde werken door ons beloond met:
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Eind zomer 2015 hebben wij de deuren van een compleet nieuw congrescentrum geopend met 16 multifunctionele vergaderzalen, een nieuw à la carte restaurant en een ruim opgezet Live Cooking buffetrestaurant. Tevens zijn er 80 luxe hotelkamers bijgebouwd waardoor we nu over 154 kamers en suites beschikken! De hippe OZZO Sushi & Lounge, een wellness & sauna en Jack's Casino maken onze faciliteiten compleet.
Ons nieuwe restaurant Nest is met zijn prettige ambiance het kloppend hart van het hotel. Het restaurant is sfeervol & trendy ingericht. Dagelijks serveren wij hier voor onze (hotel)gasten bijvoorbeeld een uitgebreid ontbijtbuffet. Je ontdekt hier de heerlijkste biologische streekproducten.
Bij ons werk je in een open, spontane sfeer en krijg je de gelegenheid om jezelf te ontplooien. Samen doen we er alles aan om onze gasten de hoogst mogelijke service te bieden. Op onze website kun je meer informatie over onze ambities terugvinden.
Om alvast de sfeer te proeven van ons nieuwe restaurant Nest, verwijzen we je graag door naar ons 'Promotiefilmpje'.
Functiebeschrijving
Algemene informatie
Jouw geweldige vak uitoefenen bij de grootste horeca familie? Dat kan!
Solliciteer nu op deze vacature van Supervisor Ozzo Sushi & Lounge!
Eind zomer 2015 hebben wij de deuren van een compleet nieuw congrescentrum geopend met 16 multifunctionele vergaderzalen, een nieuw à la carte restaurant en een ruim opgezet Live Cooking buffetrestaurant.
Wij serveren onze (hotel)gasten ook Japanse gerechten die 'live' door onze chefs worden bereid in de moderne OZZO Sushi & Lounge. Denk hierbij aan sushi-rolls tot exclusieve warme gerechten als gegratineerde kreeft of gemarineerde eendenborst. Naast onze sushi specialiteit hebben wij een uitgebreide wijn- en sakekaart. Daarnaast zijn onze Club OZZO avonden inmiddels een begrip in de regio. Deze avonden vinden 4 keer per jaar plaats (www.clubozzo.nl)..
Bij ons werk je in een open, spontane sfeer en krijg je de gelegenheid om jezelf te ontplooien. Samen doen we er alles aan om onze gasten de hoogst mogelijke service te bieden. Op onze website kun je meer informatie over onze ambities terugvinden. Om alvast de sfeer te proeven van ons nieuwe restaurant Nest, verwijzen we je graag door naar ons 'Promotiefilmpje'.
Functie-eisen
Enthousiaste Supervisor Ozzo Sushi & Lounge
Taken en verantwoordelijkheden:
- Meewerkend supervisor
- Vervulling van de rol van gastvrouw/heer
- Zorg voor een gedegen opstart en afsluiting van de Ozzo Sushi & Lounge
Profiel
- Je hebt relevante ervaring in een supervisor functie
- Communicatief vaardig
- Representatief
- Stressbestendig
- Servicegericht en flexibele instelling
- Je bent toegankelijk en zichtbaar in het restaurant
- Pro- actief en oplossingsgericht
- Goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal
In je handbagage (en dus altijd binnen handbereik) is er jouw stevige portie gastvrijheid, respect en drive. Met onze gasten communiceer je net zo makkelijk in het Duits en Engels als in het Nederlands.
Wat bieden wij jou:
Eerlijk is eerlijk, werken bij Van der Valk betekent hard werken. Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt je harde werken door ons beloond met:
- Salaris op basis van kennis en ervaring volgens Horeca cao (38 uur per week).
- Deelname aan trainingsmogelijkheden.
- Personeelskortingen binnen Van der Valk Hotels & Restaurants.
- Startdatum zo snel mogelijk naar [email protected], Jolanda de Graaff HR manager.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.