ID: 7585
Mario & Ik: De zomer op tafel
€4,00
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Mario & Ik
De zomer op tafel
Paperback in nieuwstaat, zonder inschrijvingen
Gezien de hoge verzendkosten bij verzending via Post.NL of DHL naar klanten thuis en mijn tevredenheid over verzending via DPD verzend ik in principe alleen naar een DPD-punt bij u in de buurt ( IN NEDERLAND) (verzendkosten bedragen dan € 4.00).
Voor die € 4.00 verzendkosten kunt u voor 10 kilo boeken,CDS en DVDs bestellen, misschien vindt u nog iets interessants.
Auteur: Mario Ridder
Uitgever: DOOR & door MARIO
Zoals hij in de keuken is, zo is hij in het bookazine. Zichzelf. Vader, echtgenoot, chef-kok. Mario Ridder (1972) maakte in 2006 furore door in restaurant De Zwethheul, als eerste chef-kok in 7 maanden tijd van nul naar twee Michelinsterren te koken.
Deel 1 van MARIO&IK is het eerste kook-doe-bookazine uit een serie. De inspiratie en ambitie van Mario Ridder gebundeld in meer dan 100 pagina's. Met MARIO&IK gaat de lezer thuis op culinair niveau koken en gasten 100% laten genieten. In de visie van Mario staat samen genieten boven alles, met zoveel mogelijk mensen aan tafel. Hij gelooft in het ervaren van het moment, met vrienden en familie, lekker aan tafel lachen en praten, met een heerlijk glas wijn erbij. Dit is tevens het uitgangspunt van de recepten in MARIO&IK: tot in de puntjes uitgewerkt voor 10 personen!
De zomer op tafel
Paperback in nieuwstaat, zonder inschrijvingen
Gezien de hoge verzendkosten bij verzending via Post.NL of DHL naar klanten thuis en mijn tevredenheid over verzending via DPD verzend ik in principe alleen naar een DPD-punt bij u in de buurt ( IN NEDERLAND) (verzendkosten bedragen dan € 4.00).
Voor die € 4.00 verzendkosten kunt u voor 10 kilo boeken,CDS en DVDs bestellen, misschien vindt u nog iets interessants.
Auteur: Mario Ridder
Uitgever: DOOR & door MARIO
- Nederlandstalig
- 107 pagina's
- 9789043911269
- augustus 2007
Zoals hij in de keuken is, zo is hij in het bookazine. Zichzelf. Vader, echtgenoot, chef-kok. Mario Ridder (1972) maakte in 2006 furore door in restaurant De Zwethheul, als eerste chef-kok in 7 maanden tijd van nul naar twee Michelinsterren te koken.
Deel 1 van MARIO&IK is het eerste kook-doe-bookazine uit een serie. De inspiratie en ambitie van Mario Ridder gebundeld in meer dan 100 pagina's. Met MARIO&IK gaat de lezer thuis op culinair niveau koken en gasten 100% laten genieten. In de visie van Mario staat samen genieten boven alles, met zoveel mogelijk mensen aan tafel. Hij gelooft in het ervaren van het moment, met vrienden en familie, lekker aan tafel lachen en praten, met een heerlijk glas wijn erbij. Dit is tevens het uitgangspunt van de recepten in MARIO&IK: tot in de puntjes uitgewerkt voor 10 personen!