ID: 6953
A piece of cake (Leila Lindholm)
€3,80
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
A piece of cake (Leila Lindholm)
De beste bakrecepten van Leila
Ruim 200 van Leila's favoriete, makkelijk te maken bakrecepten
Leila Lindholm is de nieuwe kooksensatie in Zweden en verovert nu in hoog tempo Europa. Leila's motto: 'Koken moet eenvoudig, speels en opwindend zijn.' Het belangrijkste kenmerk van haar ontspannen kookstijl is dat echt iedereen haar recepten kan maken, van de absolute beginneling tot de doorgewinterde chef. In A piece of cake onthult Leila meer dan 200 van haar beste bakrecepten - van koekjes, cakejes en verjaardagstaarten tot hartige taarten en typisch Zweedse broden, inclusief de jam die je erop kunt smeren. Verrassende nieuwe creaties als chocolademuffins en pindakaascakejes worden afgewisseld door culinaire klassiekers als appeltaart en havermoutkoekjes.
Zelf koekjes, cakejes en taarten bakken is leuk, maar wie weinig ervaring heeft is toch vaak bang voor mislukking. Met dit bakboek kan daar verandering inkomen: de Zweeds-Marokkaanse Leila Lindholm die in Zweden o.a. een populair kookprogramma op televisie heeft, geeft hier recepten voor veel soorten gebak: koekjes, taart, gevuld gebak (vruchtentaarten), cakes, zoete broodjes en limonaderecepten, hartig brood, knackebrod, feestgebak enz. Van elke gebaksoort wordt eerst een basisrecept gegeven met duidelijke uitleg, waarna allerlei variaties en meer recepten volgen. Verdeeld tussen de recepten door productinformatie over suikersoorten, meelsoorten enz. Het boek wordt afgesloten met zoete recepten waarvoor geen oven nodig is, met recepten voor sauzen, cremes en jams en met tips voor als er toch iets mis is gegegaan. Aantrekkelijk uitgegeven met vrolijke foto's van heerlijk gebak. De toon is heel ontspannen en inspirerend, vooral ook voor wie geen bakervaring heeft. De stapsgewijze recepten zijn duidelijk; alleen klein gedrukt. Met een register per hoofdstuk en een register op smaak/ingredient, beide in een superkleine letter.
· In de koekjestrommel
· Op de taartschaal
· Gevuld gebak
· Cakejes & muffins
· Feestgebak
· Vruchtenlimonade & koffiebroodjes
· Hartig brood
· Volkoren brood en knäckebröd
· Lekker zoet zonder oven
· Sausen, crèmes & jams
· Eerste hulp in de keuken
Gebonden met stofomslag, 224 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Kosmos, 2009
ISBN 9789021545912
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd
De beste bakrecepten van Leila
Ruim 200 van Leila's favoriete, makkelijk te maken bakrecepten
Leila Lindholm is de nieuwe kooksensatie in Zweden en verovert nu in hoog tempo Europa. Leila's motto: 'Koken moet eenvoudig, speels en opwindend zijn.' Het belangrijkste kenmerk van haar ontspannen kookstijl is dat echt iedereen haar recepten kan maken, van de absolute beginneling tot de doorgewinterde chef. In A piece of cake onthult Leila meer dan 200 van haar beste bakrecepten - van koekjes, cakejes en verjaardagstaarten tot hartige taarten en typisch Zweedse broden, inclusief de jam die je erop kunt smeren. Verrassende nieuwe creaties als chocolademuffins en pindakaascakejes worden afgewisseld door culinaire klassiekers als appeltaart en havermoutkoekjes.
Zelf koekjes, cakejes en taarten bakken is leuk, maar wie weinig ervaring heeft is toch vaak bang voor mislukking. Met dit bakboek kan daar verandering inkomen: de Zweeds-Marokkaanse Leila Lindholm die in Zweden o.a. een populair kookprogramma op televisie heeft, geeft hier recepten voor veel soorten gebak: koekjes, taart, gevuld gebak (vruchtentaarten), cakes, zoete broodjes en limonaderecepten, hartig brood, knackebrod, feestgebak enz. Van elke gebaksoort wordt eerst een basisrecept gegeven met duidelijke uitleg, waarna allerlei variaties en meer recepten volgen. Verdeeld tussen de recepten door productinformatie over suikersoorten, meelsoorten enz. Het boek wordt afgesloten met zoete recepten waarvoor geen oven nodig is, met recepten voor sauzen, cremes en jams en met tips voor als er toch iets mis is gegegaan. Aantrekkelijk uitgegeven met vrolijke foto's van heerlijk gebak. De toon is heel ontspannen en inspirerend, vooral ook voor wie geen bakervaring heeft. De stapsgewijze recepten zijn duidelijk; alleen klein gedrukt. Met een register per hoofdstuk en een register op smaak/ingredient, beide in een superkleine letter.
· In de koekjestrommel
· Op de taartschaal
· Gevuld gebak
· Cakejes & muffins
· Feestgebak
· Vruchtenlimonade & koffiebroodjes
· Hartig brood
· Volkoren brood en knäckebröd
· Lekker zoet zonder oven
· Sausen, crèmes & jams
· Eerste hulp in de keuken
Gebonden met stofomslag, 224 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Kosmos, 2009
ISBN 9789021545912
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd